Yetkili başvuru formum..

Kabul Edildi
316 views
Steam  ID : STEAM_0:1:166148923
Steam adı:Owel
Oyun içi isim:Owel
Garry's Mod oynama süren:920 + 250 ( Ana hesabım 920, sattığım hesap 250, = 1170
Yaşın:15
Mikrofonun varmı:Var
Birazda kısaca kendinden bahset:Şakacı, ciddi konularda ciddi, çok azda trollümdür. Adım Mert, oyun canavarıyımdır, bilgisayarım en sağlamlarındandır. ( 16GB RAM, i7 6400GHZ mi ne İşlemci, AMD Radeon R7 200 Series'tir özellikleri. )

Roleplay Kuralları & Örnekli Sorular
RDM Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:RDM, Random Death Match'tir açılımı.. Türkçe çevrisi 'Rasgele ölüm maçı'dır.
Adındanda anlaşılacağı üzere adam yolda yürüyor diyelim, gelip böyle UGANDA UGANDA ADAMI ÖLDÜRMEK BEN diyip adama dalamam..
En ufak vurmam bile random deatch match'tir..

NLR Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:New Life Rule''dir açılımı.. Türkçesi: 'Yeni Hayat Kuralı'dır.
Öldükten sonra, kim öldürdü nerdeydim ne yapıyordum felan hatırlayamaz, çoğu serverda nlr süresi bitince geri geriliyor raiddeyken, savunmasıda 'Süre bitti baaneğğğğğ oluyor.. '
Şimdi ben printer basıyorum diyelim adam geldi beni raidledi spawnın yakınındaydı basem yada uzağında farketmiyor, gittim adamı geri öldürdüm nlr süresi bitince, o nlr'ı giriyor. Sonuç:
AMX_BAN Owel. ( Gerçek değil. )

Metagame Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:Türkçe anlamı yoktur.. Metagame kısacası karşıdakinin karakter bilgilerini öğrenmeden söylemek yada bilmektir.
Gerçek olmuş bir olay anlatıcam... Yeni başlamış bi arkadaşım ( BERKAY ) Polis oldu, sonra adama gitti baktı baktı.. dedi ki.. Berkay:KANKA ÜSTÜNDE HIRKIZ YAZII TUTUKLAMMI
dedi. Bende dedimki: Kanka bak bu yaptığın 'Metagame'.. Metagame adamın öğrenmeden bilgilerini öğrenmektir, yani adama gidip SELAM (ADAMIN ADI) NABIYON (IŞ) NASIL GIDIYOR? diyemezsin.

FearRP Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:FearRP, Türkçe açılımı 'Korku Rolü' Demektir. ( ingilizce öğretmeni değilim.. ) 
Kısacası adamdan korkmaktır.. Örnek olarak adam sana silah tutuyor isterse köpek gibi havlatabile bilir.. adamın dediğini yapmak ZORUNDASIN, adam seni gördüğü sürece yapmak ZORUNDASINN. Öyle kaçıp köşeye saklanıp birden bire minigun çekip adamı tarayamazsın.

FDA Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:Açılımı Fading Door Abuse'tir. Türkçesi: Açılan Kapı Kötüye Kullanımıdır.
Fading door'u raiddeyken keypadden açmak zorundasın, RP'yle alakalı hiçbirşey yapmazken düğme kullanabilirsin, ama diyelim kovalanıyorsun ve adam seni görüyor, o zaman tuş kullanamazsın.
Kısacası RP''yle alakalıyken düğmeyle açamaz yada onu kötüye kullanıp adamı sıkıştırmazsın.. RP'yle alakasızken ( Basene falan girerken öylesine bakmak için yapabilirsin ama raiddeyken ASLA Yapamazsın )

Proplar kullanılarak yapılan kural ihlallerini SIRAYLA YAZ VE AÇIKLA [Propkill vs.]:
Prop Kill & Prop Push:Propla Adam öldürmek, Propla adam itmek demektir. Propu çıkarıp PHYS GUN'La yukarı kaldırıp adamın kafasına vurarak öldürmek, ve adamı propla ittirmek demektir.Diyelim adam seni kaçırıyor duvara yaslamış fearrp'yi de kullanıyor prop çıkarıp onu taa mapin diğer köşesine itmektir. yada direk öldürmektir. Bunu YAPAMAZSIN!
Prop Block:Girilmesi, Çıkılması imkansız bir yer yapmaktır. diyelim evine girdin heryere koydun metali precision ile sağ tıklayarak duvarın içine soktun içerde printer bastın diğelim, bunu yapamazsın.
Prop Surf: Propla sörf yapmaktır... ( MUHAHA) Prop altına alıp havada uçmaktır, başka birine yaparsan prop push'a girer, altına alıp zıplayarak yapılır, yapılması tüm serverlerde yasaktır, buna sıkışsanda dahildir bası serverlerde.

RevengeRP Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:Türkçesi INTIKAM RP'dir. Diyelim bir adam kaçıran bir polisi kaçırdı öldürdü polis aynı yere geldi 2 dakika sonra baskın yaptı.. bu hem NLR'dir hemde REVENGE RP'Dir, buna kin tutmakta dahildir, Başka bir örnek: Diyelim polis geldi hırsızı öldürdü mug yaparken bu geri geldi bıçakladı onu, budur kısacası kin tutmak, 

Neden seni seçmeliyiz , diğer başvuru yapanlardan farkın ne ?:Hem daha fazla oynamam, hemde yaş olarak daha büyüyüm, ve büyük ihtimal en çok online olabilcek kişilerden, ve bir server güzelse, Asla başka servera geçmem. artı adminlikte baya tecrübeliyimdir. Whiteknight, Weed, UK Prime RP ( PrisonRP.. ) Ve bir sürü yabancı server. İngilizcede biliyorum doğal olarak, babam ingilterenin Londra ülkesindendir, ailede genelde türkçe konuşuruz ama ingilizceyide biliyorum, 2 yıl boyunca Manchester'da kaldım ( Babam tank mühendisi ) Oraya gitmesi gerekti, bende onunla beraber gittim ve 2 yıl orada kaldım. ingilizceyide öğrendim.

=39pxHayat Sana Limon Verdiyse Ye Banane..

Wop beraat kararı cuppalaa

=39pxHayat Sana Limon Verdiyse Ye Banane..
Reply